Bialetti Venus

0,00 kn / 0,00 €
Kategorija: Bialetti
580,00 kn / 76,98 €

Čelični aparat za kavu

Venus je Bialetti aparat za kavu za prave ljubitelje kave. Njegove vitke, lijepe linije s nepogrešivim stilom skrivaju robusnu dušu, napravljenu da traje kroz vrijeme, kavu za kavom. Debljina stijenki kotla povećana za 20% i upotreba nehrđajućeg čelika 18/10 jamče maksimalan učinak čak i nakon dulje intenzivne uporabe. Bialetti Venus priprema punu, ali mekanu kavu, prikladnu za sve ploče, čak i za indukcijske. *

* osim Bialetti Venus aparata za kavu s 2 šalice.

1. Počnite tako da u Moka kotao ulijete vodu sobne temperature i napunite je do razine sigurnosnog ventila. Nemojte prekoračiti ovu razinu kako biste izbjegli dobivanje kave koja je previše vodenasta.
2. Sada odaberite mješavinu mljevene kave koju preferirate. Pažnja! Smjesa mora imati specifično mljevenje za Moku, ne previše fino. Velikodušno napunite Moka lijevak, bez pritiskanja kave.
3. Mala tajna? Smanjite vatru i uzmite si vremena; za uživanje u izvrsnoj kavi vrijedi pričekati još nekoliko minuta. Kada je kava potpuno narasla u kolektoru, isključite vatru.
4. Sada ključni trenutak: okus. Kako biste što bolje osjetili sve oslobođene arome, preporučamo da popijete kavu upravo ulivenu u šalicu.