Bialetti Musa

0,00 kn / 0,00 €
Kategorija: Bialetti
499,98 kn / 66,36 €

Čelični aparat za kavu

 

Musa je Bialetti aparat za kavu koji unosi jedinstvenu atmosferu na vaš stol. Restilizacija Bialetti Musa dolazi od upotrebe novih materijala kao što je nehrđajući čelik 18/10, ukrašen originalnom ručkom s Bialetti logom i ekskluzivnim oblikovanim gumbom. Musa kombinira strast za kavom s onom za dizajn: njegov suvremeni stil i sofisticirani profil protagonisti su ovog bezvremenskog aparata za kavu, pogodnog za sve ploče za kuhanje, čak i za indukcijske. *
* osim Bialetti Musa aparata za kavu s 2 šalice.


1. Počnite tako da u Moka kotao ulijete vodu sobne temperature i napunite je do razine sigurnosnog ventila. Kako biste izbjegli da vaša kava postane previše vodenasta, nemojte je puniti preko ove razine.
2. Sada odaberite željenu mješavinu mljevene kave. Oprez! Mješavina mora biti posebno mljevena za Moka lonac i ne pretjerano fina. Velikodušno napunite lijevak Moka lonca, bez pritiskanja kave.
3. Mala tajna? Postavite vatru na nisku i uzmite svo potrebno vrijeme; vrijedi pričekati koju minutu dulje kako biste mogli uživati ​​u izvrsnoj kavi. Kada je kava potpuno narasla u sabirnu komoru, isključite vatru.
4. Sada za ključni trenutak: kušanje. Kako biste u potpunosti uživali u ispuštenim aromama, savjetujemo vam da kavu popijete čim se ulije u šalicu.