Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca, ali samo one koji su nužni za ispunjenje svojih obveza. Iste može koristiti i za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te za dostavu promo-materijala, newslettera, u svrhu unaprjeđenja odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka koji su neophodni za realiziranje on-line kupovine.

Pristup newsletter bazi, kao i bazi Kupaca s osobnim podacima Kupaca uz FRANJA TRGOVAČKI OBRT, vl Jaki Franja ima i tvrtka ŽIVOTOPIS d.o.o., specijalizirana tvrtka za izradu web trgovina.

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (izuzetak čine oni podaci koji su nužni ugovornom poslovnom partneru za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od gore navedene obveze će biti izuzeti slučajevi u kojima je Prodavatelj dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca ovlaštenim državnim tijelima, u skladu sa zakonom i po predočenom valjanog naloga.

FRANJA TRGOVAČKI OBRT, vl Jaki Franja ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke te za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza; također se obvezujemo informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka i redovito omogućavati  kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Politika kolačića

Za ispravno funkcioniranje stranice www.franja.hrnužno je potrebno spremanje malih količina informacija (Cookies) na računalo korisnika.Sukladno regulacijama EU, FRANJA TRGOVAČKI OBRT, vl Jaki Franja prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web stranice www.franja.hrinternet trgovina Korisnik pristaje na upotrebu Cookies-a.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se priovjeravati i prilagođavati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica.

Ukoliko se korisnik odluči na onemogućvanje funkcije 'kolačića', postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.franja.hrweb trgovina.

Kod preračunavanja kuna u euro je korišten fiksni tečaj konverzije 1€ = 7.53450 HRK utvrđen Odlukom Vijeća EU