Dostava

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe kupljene u www.franja.hrinternetskoj trgovini iznosi 30,00 kuna. 

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od 1-3 radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije).

Ako se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje.

Robu je moguće preuzeti u našoj trgovini, na adresi Vlaška 62, u radno vrijeme poslovnice.

Dostavu kupljene robe vrši Prodavatelj angažiranjem tvrtke specijalizirane za dostavu.

Sve dostava se vrše putem prijevozničke tvrtke OVERSEAS TRADE Co. koja obavlja usluge transporta.

Proizvodi bit će odgovarajuće zaštićeni prilikom pakiranja tako da se dostave neoštećeni uobičajenom manipulacijom paketa u transportu.

Kupac ima obvezu prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i te ih odmah, tijekom postupka pruzimanja, reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio ili odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, a koja mogu utjecati na ispravnost kupljenih proizvoda.

Kupac je također obvezan potpisati dostavnicu prilikom preuzimanja robe, a koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ukoliko je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je naručio i kupio, Kupac ima pravo na zamjenu, odnosno isporuku stvarno naručenog proizvoda. Ako to nije moguće, Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda idužan je vratiti pogrešno dostavljeni proizvod.

U slučaju da Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti kupljeni proizvod u roku od 1-3 radna dana od dana plaćanja, o tome je dužan obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke.

U tom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Uz kupljeni proizvod Kupac dobiva račun, potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati i sve eventualno propisane dokumente koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list i slično).

Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke Kupac potvrđuje da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

Cijene dostave istaknute su na www.franja.hr s uračunatim PDV-om.

Kod preračunavanja kuna u euro je korišten fiksni tečaj konverzije 1€ = 7.53450 HRK utvrđen Odlukom Vijeća EU