300 g
Tipična slastica s otoka Burano, poznatog po vrlo finoj čipki. Kaže se da se tijesto za bussolai radilo samo za Uskrs i onda se zamotano stavljalo u rublje kako bi ga mirisalo. Hranjiva i ukusna slastica, ali vrlo suha, za uživanje i, kao i otočani, natopljena “Vin Santom”. Nudimo vam ovaj desert u kojem možete uživati tijekom cijele godine, unoseći šarm Burana u svoje domove.
Pečeni slastičarski proizvod. venecijanski specijalitet
SASTOJCI: PŠENIČNO brašno, šećer, žumanjak (13%), MASLAC (8%), biljni margarin [nehidrogenizirana biljna ulja i masti (palmino, kokosovo, suncokretovo), voda, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina, poligliceridi esteri masnih kiselina, suncokretov lecitin, arome, bojila: karoteni], bjelanjak, PŠENIČNI slad, sol, arome. Proizvedeno u liniji koja prerađuje i SUHE ORAŠASTE PLODOVE I SOJU. Čuvati na hladnom i suhom mjestu