O nama


O nama - coffe&teahouse

Franjacoffe&teahouse lanac je maloprodajnih specijaliziranih i delikatesnih trgovina s naglaskom na kavu, čaj i čokoladu. Posebnost je rinfuzna prodaja kave prilikom koje se pred kupcem kava melje, važe i vakumira za određenu vrstu napitka. Također, u našim shopovima možete pronači razne vrste espresso i filter aparata, caffeterije, šalice i sve drugo što Vam je potrebno za spravljanje i uživanje u kavi.

 

Ponuda čaja obuhvača rinfuzne čajeve, čajeve u filter vrečicama, čajeve u silikonskim vrečicama, te široki spektar tea accessories.

 

Čokoladni svijet u Franj trgovinama nudi Vam šaroliki izbor čokolada iz cijeloga svijeta, a objedinjuje «tisuću» aroma i prigodnih oblika.

 

Delikatesni «kutić» čini velika paleta hrvatskih proizvoda, autohtonog ili suvenirskog tipa.

 

Kod nas ćete pronaći i vrhunske kekse iz cijele Europe, domaća i strana vina, šampanjce i pjenušce, grape, te strana alkoholna pića poznatih brendova.

 

Veliku pažnju posvećujemo izradi prigodnih poslovnih ili privatnih poklon paketa, te smo se godinama isporfilirali kao idealno odredište za kupovinu istih. Pokloni izašli iz naše «radionice» uvijek su adekvatno, prekrasno zamotani i aranžirani u košare, kutije, jutu, celofan, ukrasni papir . . . 

 

POSJETITE NAS S POVJERENJEM . . . 

 

 


Pratite nas na facebook-u