Franja coffe&teahouse


Čokolade i bombonijere

BOVETTI ARTISAN CHOCOLATIER PROIZVODI OBJEDINJUJU TAMNE ,MLIJEČNE I BIJELE ČOKOLADE SA DUHOVITIM OKUSOM ĐUMBIRA, METVICE PLAVE, PAPRA, CIMETA, CVIJEĆA - EARL GREY, LJUBIČICE, VOĆA, SOLI I MNOGE DRUGE AROME I DODACI

 

 

DOLFIN BELGIJSKE ČOKOLADE SU INTENZIVNOG I AROMATIČNOG OKUSA SA PONEKAD EXTREMNIM DODACIMA U SLUČAJU TAMNE ČOKOLADE

VOĆE, ZAČINI, BILJE I CVIJEĆE POMIJEŠANO U SKLADNE KOMBINACIJE - PRAVA NOVOST ZA GURMANE

 

   

Dopustite da vas povedemo na putovanje u svijet ukusne čokolade koja svojim bogatim i neodoljivim mirisom i okusom postaje radost našeg života.


Povijest čokolade


Čokolada ima dugu povijest, koja seže čak do drevnih Maya koji su stabljiku kakaoa štovali i smatrali da posjeduje božanske moći – hrana bogova, te je čak upotrebljavali kao sredstvo plaćanja.
U 17 stoljeću trguje se kakaom širom Europe, ali samo elita i aristokracija mogli su si priuštiti tako skup proizvod.


Govori se da je čokolada afrodizaijak, čak je čuveni zavodnik Giacomo Casanova konzumirao čokoladu prije osvajanja žena, ali je sigurno da u organizmu potiče stvaranje serotonina – hormon dobrog raspoloženja.

Brendovi čokolade u Franji

DOLFIN,
KATHY
CAFE TASSE
THE BELIGIJAN CHOCOLATE GROUP
BOVETTI
REVILLON
VILLARS
MONBANA
CHOCMOD
THORNTONS
KINNERTON
DOLCI PREZIOSI
WAL COR
DOLCERIE VENEZIANE
CONFISERIE HEIDEL
VERGANI

DOLFIN
Otkrite, kušajte, uživajte u mnoštvu aroma tamnih i mlječnih čokolada : Cimet, Bademi, Karamela, Lavanda, Anis, Menta, Ruža, Sencha, Hot Masala, Nougat, Med, Ginger... te specijalni okusi ; ljulbičica, limun i ginger, iindijski začini, bijeli papar, Kardamom, Brazilski papar, Verbena . . .

KATHY
Truflesi od mlječne i tamne čokolade

CAFE TASSE
U ovom okusu možete kušati udaljena područja savana i arome tropa i čarobni svijet aromatičnih esencija. Cafe Tasse odaje počast svim osjetilima – pravi okus prošosti u kombinaciji sa nomadskim i urbanim okusima današnjice. Posebnost ovog proizvođača su zrna kave u kombinaciji sa tamnom i bjelom čokoladom.

THE BELIGIJAN CHOCOLATE GROUP
Je čokolada za svako raspoloženje i svaku prigodu, za najmlađe ali i za one mlade u srcu. Trufflesi, praline, čokolade, medaljoni . . .

REVILLON CHOCOLATIER
Sa velikom strašću njeguju umjetnost izrade čokolada. U Revillon čokoladama ljubitelji slastica otkrit će tradicionalnu kuću gdje je dobar ukus još uvijek najvažniji.

VILLARS
Ima stogodišnju tradiciju izrade čokolade. Kombinacijom čokoladnih dekora, tradicionalnih pakiranja daju odražavaju pravi duh Švicarske čokolade.

MONBANA
Nudi rutualno čokoladu tijekom cijelog dana, jer svaki dio dana dobra je prilika za uživanje u čokoladi:

Čokolada kao piće, kao hrana, kao dodatak u kulinarstvu, njen okus . . .
Čarobno svijet od 250 čokoladnih okusa.
Kvaliteta njihovih proizvoda je u 100% čistom kakao maslacu u kombinaciji s inovativnim receptima – garancija za čisti gurmanski užitak.


CHOCMOD
Veliki izbor orginalnih francuskih truflesa, sa aromama;
Kakao, menta, champagne, caramel, green tea. . .

THORNTONS
Naš moto je MI VOLIMO ČOKOLADU! Danas je čokolada postala najtraženija hrana na svijetu – jer s njom imamo emocijonalnu i senzualnu vezu. Ona nas tješi, veseli nas, jednostavno rečeno – mi je volimo!

KINNERTON
Je jedan od najvećih konditorskih proizvođača čokolade i slatkiša za djecu. Novost u njihovoj proizvodnji je izrada čokolada i slatkiša sa prepoznatljivim likovima iz crtanog filma – njihov moto je JER DJECA IH VOLE.

DOLCI PREZIOSI
lider na talijanskom tržištu hrane za djecu.
Posebnost ovog proizvođača su sigurne igračke, tj posvečuje se velika pažnja u kontroli proizvodnje,

WAL COR
Od 1954 Walcor je vodeća tvrtka u proizvodnji čokolade (kao što su kovanice i pisanice, šuplje brojke i još mnogo proizvoda za djecu). Nosi tradicionalni zkan KVALITETNE ČOKOLADE s konkurentnim proizvodima za svjetsko tržište.

DOLCERIE VENEZIANE

DOLCERIE VENEZIANE - sedam vrhunskih slastičara izrađuje, primjenjujuči tradicionallne venecijanske recepte, ručno ukrašene čokolade, kekse ... simboli Venecije.

CONFISERIE HEIDEL
je izvanredni čokoladni brand, koji je pronašao mnogo odoševljenih kupaca. Danas «Heidel» brand je regisriran kao zaštitni znak u Njemačoj i u EU.

VERGANI
Secondo Vergani radio je kao trgovački pomočnik u Porta Venezia. 1881 kupio je dućan i počeo se baviti proizvodnjom nougata. Tijekom godina, Vergani su, osim vrhunske kvalitete proizvoda, obratili pozornost i na posebnost pakiranja. Proizvodni asortiman je proširen i osim pralina i na čokoladne marrons Glaces. Osim u Italiji Vergani proizvodi traženi su i u stranim zemljama.

 

 

Pratite nas na facebook-u